pühapäev, 7. juuni 2015

NATUKENE MAITSEID

Tere armsad lugejad,
kuna ma ise olen otsustanud hakata tervislikumalt toituma siis hakkan jagama siin ka teiega mõndasid oma retsepte. Suvi on just eriti hea aeg sellega alustamiseks, kuna varsti hakkavad valmima ka kõik kodustes tingimustes kasvatatud toiduained sh nii marjad kui ka köögiviljad, millega on võimalik teha suurepäraseid ja tervislikke smuutisid.
Minu tänase päeva menüü oli siis selline:


Hommik

Banaanist, maasikatest, mustsõstardest ja keefiirist valminud smuuti (eriti hea on see, et kui lisada smuuti juurde banaani, ei pea ise mingit suhkrut juurde lisama, kuna banaan ise juba annab piisava magususe)
Pannipeal krõbedaks praetud kaerahelbed koos meega ning serveeritud koos maitsestamata jogurtiga.


Lõuna
Kiivi, banaan, pähklid, rosinand ning päevalilleseemned üheskoos.

Õhtu
Sushi vahele lisasin kõike tervislikku, mis kodust leida andis, sh nii kurk, avokaado, salatilehed, krabipulgad, tuunikala kui ka lõhe, ning peale raputasin veel seesami-ja linaseemneid.

Magustoit
Vaaritasin valmis ka sidruni-purukoogi, mille retsept on järgmine: 

200 g külma võid
250 g (täistera)nisujahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
100 g mandlilaaste
100 g heledat muscovado suhkrut
Täidis:
400 g suhkruga kondenspiima
2 sidruni mahl
1 sidruni riivitud koor
Ning kuna praegu on ka rabarberit palju, siis lisasin ka juurde seda ning natukene mustsõstramoosi.








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar