Retsept:
Esiteks tuleb eralda munavalged ja -kollased. Munakollased klopi vanillisuhkruga ja umbes 2 spl veega paksuks vahuks. Munavalged klopi teises kausis tugevaks vahuks ja seejärel lisa munakollasesegu hulka. Sulata või pannil nii, et kogu panni pind oleks sul
- 2 muna (valge ja kollane eraldi)
- 1 banaan
- pool spl vanillisuhkrut
- 1 tl võid
- tuhksuhkrut
- purustatud mandleid/pähkleid
- soovi korral ka maapähklivõid või hoopis sulatatud šokolaadi
Esiteks tuleb eralda munavalged ja -kollased. Munakollased klopi vanillisuhkruga ja umbes 2 spl veega paksuks vahuks. Munavalged klopi teises kausis tugevaks vahuks ja seejärel lisa munakollasesegu hulka. Sulata või pannil nii, et kogu panni pind oleks sul
avõiga kaetud ning vala munasegu pannile ja küpseta keskmisel kuumusel kuni omlett on tahke ja alt kuldpruun. Keera üks omleti pool teisele peale (seda võib teha juba pannil). Lisa omelti vahele tükeldatud banaanid (nii lähevad ka banaaniviilud mõnusalt soojaks) või tõsta taldrikule ja lisa need alles siis. Raputa peale tuhksuhkrut ja purustatud mandleid/pähkleid ja võib ka vahele lisada maapähklivõid või sulatatud šokolaadi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar